top of page

Vastgoedfotografie met lef!

Buiten de kaders, binnen de lijntjes

Over Ons

Welkom!

Qlicpics is in 2019 in Nederland opgericht vanuit jarenlange ervaring in professionele fotografie van interieur, vastgoed en makelaardij en daarom weten wij als geen ander wat goede foto’s betekenen voor vastgoedtransacties of omzetverhoging van je bedrijf. We hebben maar één doel: jouw succes nog mooier maken. 

Soms sta je in een pand waar je goede foto’s voor nodig hebt voor op Funda, social media of websites. Maar past een professionele vastgoed shoot wel in dit budget en heeft dit object het professionele fotografie niveau wel nodig?

En heb ik de foto’s dan op tijd? Je hebt wel een smartphone maar beheerst niet meer dan een paar standaard bewerkingen op je camera app. Dat is dus ook echt niet goed genoeg!

Ondanks je passie en gedrevenheid komt je object met standaard smartphone foto’s niet tot zijn recht. Ook biedt een smartphone maar een paar standaard fotobewerkingen en dat is niet genoeg om kwaliteitsfoto’s te leveren. Dit werk verdient het om perfect gepresenteerd te worden zodat het echt in het oog springt. Goede foto’s zijn hét visitekaartje van je werk en maken de presentaties op websites en/of social media pagina’s nog aantrekkelijker voor het publiek. En goede foto’s verkopen echt! Nieuwsgierig naar extra fotografie tips?

Qlicpics helpt je snel en eenvoudig door jouw foto’s professioneel te bewerken.

 

Jij houdt de regie, bepaalt de snelheid en het budget, wij zijn je ‘onzichtbare’ schakel die je helpt jouw snapshots professioneel te bewerken, waardoor de kwaliteit en uitstraling van jouw foto’s verbeteren.

 

Direct vanuit je smartphone en binnen 48 uur ontvang je de door jou gemaakte foto’s professioneel bewerkt terug.

bottom of page