top of page
Over ons header.jpg

Vind hier de antwoorden op je vragen

 • Hoe maak ik een account aan?
  Vul de gegevens in bij "tarieven" of "inschrijven". Op basis van de ontvangen informatie ontvangt u ons voorstel. Na akkoord maken wij het account aan.
 • Wanneer is mijn account actief?
  Het account is na inschrijving met de ontvangen code te gebruiken. Voor de pakketten Basic volgt de factuur voor levering van de bewerkte foto's. Na onvangst van de betaling worden de foto's toegestuurd. Het account is na inschrijving met de inloggegevens te gebruiken. Voor de deals of maatwerk lidmaatschap volgt de factuur in uw mailbox 1x per maand vooraf. Voor het wijzigen van het wachtwoord kies bij inschrijven voor "wachtwoord vergeten". Daarna is het wijzigen van het wachtwoord mogelijk.
 • Kunnen mijn medewerkers allemaal gebruik maken van het bedrijfsaccount?
  Jazeker, alle medewerkers met de login gegevens kunnen foto's insturen. Het aantal bewerkte foto's telt door op het account waar de foto's op zijn aangeleverd. Wij raden echter aan om per medewerker een apart account aan te maken. Desnoods het kleinst beschikbare pakket. Er is dan per account meer controle over het abonnement en het aantal bewerkte foto's. Qlicpics kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor gebruik van het account door meerdere mensen.
 • Welke fotocamera heb ik nodig om foto's te maken?
  Foto's kunnen met elk digitaal apparaat gemaakt worden. Een digitale spiegelreflex, een compact camera of een smartphone. Nieuwe apparaten hebben een betere chip voor een hogere resolutie. De ontwikkelingen van camera's in smartphones gaan snel en verbeteren bij elke nieuw model. Hoe beter de camera, hoe beter de foto en dus hoe beter het eindresultaat na bewerking. Een smartphone heb je altijd bij de hand is is dus makkelijk in gebruik, ook in combinatie met het gebruik van onze mobiele versie van de Qlicpics website.
 • Hoe kan ik zelf betere vastgoedfoto's maken?
  Ga naar "8 stappen naar succesvolle Smartphone Vastgoedfotografie" op onze webiste, vul je gegevens in en download onze tips.
 • Is het mogelijk om een fotografie workshop te volgen?
  Qlicpics heeft de mogelijkheid voor (smartphone) fotografie workshops. Dit kan bijvoorbeeld ook voor een team van makelaars, vastgoed ontwikkelaars of bijvoorbeeld interieurbouwers, stylisten en keuken/badkamer specialisten. Neemt contact op via: info@qlicpics.com
 • Hoe verstuur ik foto’s voor de bewerking?
  Via onze website, ga naar members of login en upload de foto's voor verzending. Simpel in een paar Qliccen en wij doen de rest.
 • Worden al mijn ingestuurde foto's bewerkt?
  Ja alle ingestuurde foto's worden bewerkt. Selecteer dus zelf de foto's die bewerkt moeten worden. Elke foto telt mee. De kwaliteit van de bewerking hangt wel af van de kwaliteit van de ingestuurde foto's. Qlicpics maakt geen selectie van de ingestuurde foto's. Gebruik daarom het Qlicpics 8 stappenplan via onze website voor een nog beter resultaat.
 • Hoe worden de foto's aan mij terug verstuurd?
  We versturen de foto’s via Wetransfer naar het opgegeven mailadres van het account.
 • Worden de foto's ergens opgeslagen?
  Nee, ingestuurde foto's worden niet opgeslagen. Wij houden geen archief en foto's zijn daarom ook niet opnieuw op te vragen.
 • Zijn mijn foto's veilig?
  Jazeker. De foto’s die u naar ons verstuurd zijn veilig en worden nergens opgeslagen. Zodra wij de foto’s hebben ontvangen worden deze bewerkt en naar u terug verzonden.
 • Gebruiksrecht
  Qlicpics is vrij om ontvangen en bewerkte foto's zelf te gebruiken voor eigen marketing en publicatie doeleinden. Denk hierbij aan gebruik op bijvoorbeeld de Qlicpics website of social media kanalen ter promotie en ondersteuning van de Qlicpics diensten. Er zal geen link zijn met de Qlicpics klantnaam tenzij anders overeengekomen.
 • Kan ik zonder een lidmaatschap abonnement foto's laten bewerken?
  Jazeker! Het is mogelijk om zonder lidmaatschap foto’s te laten bewerken. Kies het BASIC pakket en stuur je foto’s in. Wel dient eerst de betaling te zijn gedaan via de betaallink die wij sturen.
 • Wat is het verschil tussen de pakketten?
  BASIC: * Geen lidmaatschap nodig * Online betaling vooraf Voordelen van DEALS: * Per pakket lidmaatschap een groot aantal foto's inclusief. * Hoge kortingen. * Lidmaatschap activatie direct bij ontvangst de inschrijving. * Maandelijkse factuur. * Per kwartaal aanpassen van het lidmaatschap pakket naar verwacht verbruik mogelijk. * Maandelijks opzegbaar na 6 maanden lidmaatschap. MAATWERK: is van toepassing wanneer er meerdere geb ruikers zijn, meerdere filialen en / of het aantal van 200 foto's niet toereikend is. Maatwerk is vanaf 300 foto's beschikbaar tegen nog aantrekkelijkere tarieven. Meer informatie te vinden op onze "tarieven" pagina.
 • Worden mijn gegevens openbaar gemaakt?
  Nee, gegevens worden niet openbaar gemaakt.

Staat je vraag er niet bij?

bottom of page